Morning-stretch

Hei god morgen!
I dag har jeg fri, så jeg startet morgenen slik jeg ikke har gjort på lenge, nemlig med den lille yoga-rutinen min. Det kjentes godt at jeg ikke hadde tøyd skikkelig på ei ukes tid, for jeg følte meg stiv som en stokk. Ikke så rart kvart over 8 om morgenen heller da. Så nå er kroppen min god og myk (?) og jeg har inntatt en liten frokost, klar for dagen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg er som sagt før ingen "yogi", men jeg liker virkelig den følelsen jeg får av å få strekt ut om morgenen. Jeg føler virkelig at kroppen får en myk start, og det er ikke så tungt å skulle starte dagen, hverken med det ene eller det andre.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jeg avslutta "yoga-sessionen" med noen minutter tung-rockering.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
En lett frokost. Jeg var tom for både annen yoghurt, cottage cheese OG vi hadde ikke melk til havregryn, så da ble det sånn.


Men daaa, er teen drukket opp, innlegget postet, og jeg skal rydde litt, skifte på senga, vaske klær og dra på trening for styrke på hele kroppen. Favoritt-økta i uka. Kanskje oppdaterer jeg senere i dag også. Været er HELT fantastisk, så det er egentlig dumt av meg å skulle dra å trene inne, men jeg skal værtfall gå tur/retur de 7 km, så jeg får vært ute.

 

Hvordan ser din dag ut?
Har du noen kjekke planer?

 

#trening #helse #fitness #workout #velvære #frokost #balanse #hverdag #yoga

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits