"Åjj, så rosa..."

...det var min reaksjon da jeg åpna pakken jeg besilte forrige uke.
En jakke/genser fra 2XU, PowerHoodie, som jeg har sikla etter i noen måneder. For det første så var den litt (ganske) mye mer rosa enn på bildet + at stoffet ikke var helt som jeg trodde. Så jeg er skikkelig usikker om jeg skal beholde den, eller om jeg rett og slett skal bytte den.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Den er jo fresh da, men ble veldig usikker om den var fin på meg. I og med at jeg trodde stoffet var annerledes, så valgte jeg en størrelse større en det jeg tror hadde vært nødvendig, så redd for at den ser "slamsete" ut på meg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ufokus, men ser hvordan den ser ut på meg da...


Det er ikke ofte jeg faktisk angrer på et kjøp, vertfall ikke når jeg har ønsket meg det såppass lenge, men nå er jeg usikker altså.. Den var såppas dyr at jeg må tenke litt på det. Fargen kan jeg leve med, men den må jo faktisk se grei ut på meg også. Det er risken med netthandling!


Hva synes du? For rosa? FOR stor?
Har du bom-kjøpt noe før?

#shopping #netthandel #2xu #powerhoodie #trening #helse #workout #fitness #hverdag
 

6 kommentarer

Stine

30.03.2016 kl.17:49

Jeg synes den så SMASHING ut :D

Kristina B.

30.03.2016 kl.17:51

Stine: :D

Style by Ida

30.03.2016 kl.17:53

Jeg synes absolutt ikke den var for rosa, eller for stor :) Hvis ikke bildene lyver veldig på fargen, så synes jeg den var mer lilla enn rosa. Og du kledde fargen veldig godt. Jeg synes absolutt ikke den var for stor heller. Det er ikke sagt at du ikke kan ha den mindre liksom, men det er jo en tettsittende modell, så den blir jo ikke så veldig stor uansett. Jeg synes ihvertfall den var kjempefin på deg, men du må nesten føle på hva du vil selv. Det er jo du som skal bruke den:)

Kristina B.

30.03.2016 kl.17:55

Style by Ida: Jo ja, lilla-rosa da. Men på bildet på nett, så trodde jeg den var mer mørk burgunder, haha. MEN jeg tenkte også at jeg kunne hatt en størrelse mindre, samtidig så tror jeg kanksje armene kunne blitt kort da. Jeg får høre hva mamma sier når hun kommer hjem. (selv om hun er i mot netthandling og dyre jakke generelt, haha)

Vilde

30.03.2016 kl.20:31

Den var jo superfiin, hihi :D

Kristina B.

30.03.2016 kl.21:24

Vilde: :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits