Når alt er kaos

Har du noen gang følt at du absolutt ikke har peiling på hva du burde gjøre? Du skulle likt å gjort det, og det, men det er liksom noe som stopper deg?
Vell, for min del så har det vært sånn de siste årene. Jeg har jo hatt flere år som privatist og forbedring av karakterer for å komme inne på ønsket Høgskole. I fjor, så lå jeg på 2 plass på et av ønskene mine og jeg tenkte; "Åjj, nå skal jeg flytte!", men jeg kom ikke inn. På en måte var jeg utrolig skuffet, på en annen måte var jeg lettet. Hvorfor tenker du? Jo, fordi jeg har aldri bodd hjemmefra. Jada, jeg er nesten 23 år, og bor hjemme med mor og far, men når jeg ikke har hatt et behov for å flytte, så har jeg ikke sett en grunn til det pluss at jeg ikke fikk jobb før... to år siden? Så med andre ord tjente jeg ikke penger før jeg var rundt 20.

Så nå er det 2 uker til fristen for å søke på høgskole går ut, og jeg er igjen inne i bobla: HVA skal jeg gjøre? Hva ska jeg søke?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg sitter også å vurderer om jeg skal ta et studie utenlands. En måned i Dubai. Dubai da, hvor deilig hadde ikke det vært? Jeg har så lyst å bare gjøre det. Komme meg langt vekk, varme, studere akkurat det jeg interriserer meg for, virkelig utfordre meg selv. Så kommer det; men. Jeg finner så mange grunner til hvorfor jeg ikke burde. For det første; det Dubai. Det er snakk om et annet land, ikke bare en busstur hjem. For det andre så må man dele rom med andre, og når man da sliter med smitteangs (hellooo) og slitter med nattesøvn på nye plasser, (skulle gjerne ha lest halve natta de første døgnene), så er det en veldig skremmende tanke å skulle bo med en haug av ukjente. Jada, sær person tenker du nok.

Så nå er det et stort tankesurr i hodet.

 

Noen som kjenner seg igjen?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits