Another #friyay

God morgen!
Dette er et forhåndsskrevet innlegg, så forhåpentligvis, så er jeg enten ferdig med en rolig joggetur og i dusjen nå, eller så er jeg muligens ute og går tur før arbeid. Stareter klokka 10 i dag, så jeg ønsker å starte dagen fresht. Om jeg ikke har vært ute, så har jeg nok vært såppas sliten at søvnen ble prioritert.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Jeg enbefaler alle som har muligheten til å trene før arbeid/skole og faktisk teste det ut. Det er ikke snakk om at du må holde på i en time med hard aktivitet, men hva med litt yoga, slik som jeg har skrevet om flere ganger før? Du får en myk start på dagen, kroppen din våkner og du vil garantert føle deg mye freshere og mer motivert for dagen. Har du mer energi, hva med en 30 minutters gåtur eller en rolig joggetur? Prøv det og se om det fungerer like godt for deg som for meg.


Hvordan liker du å starte dagen?
Er trening noe du liker å gjøre tidlig eller på kveld?

 

#trening #workout #fitness #helse #morgentrening #yoga #styrke #joggetur #tur #jogge #løpe #puma #karitraa

2 kommentarer

Iselin Renée

08.04.2016 kl.09:19

God helg :)

Henriette Celin

08.04.2016 kl.11:24

Jeg liker å starte dagen med yoga, men gjør det annenhver dag^^

Liker da best å gjøre det på morgenen, ettersom jeg føler jeg får så mye mer energi etterpå. Og det er jo greit å ha i løpet av en dag i stedet for på kvelden, hehe ;-P

Kos deg på jobb, og ha en fin fredag!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits