32 km hike and cycling

God kveld!?
Jeg sov lenge i dag, og fikk melding av mamma i 10-tiden hvor hun lurte på hvor jeg var, haha. Sånn er det når jeg er normalt den som står opp først. Men etter at jeg hadde fått ornda en smoothie-bowl til frokost og pakket sekken, satte vi oss på sykkelen. 11 km senere startet vi fjellturen som var omtrent 9 km tur/retur før vi igjen syklet de 11 km hjem. Så i dag føler vi oss ganske spreke.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det ser veldig mørkt og grått ut, men det var egentlig mye finere enn som så. Vi hadde litt sol innimellom, så det var veldig bra. Nå har jeg laget pizzabunn, så driver mamma og fikser toppingen. Nå er jeg sulten kjenner jeg!

Hva har du gjort i dag?
 

2 kommentarer

Iselin Renée

09.04.2016 kl.20:55

For en utsikt :)

jesus4areason

10.04.2016 kl.12:11

wow sååå fint det var der <3 :-) nå fikk jeg sikkelig lyst til og dra på fjelltir, elsker roen og freden og ikke minst den vakkre naturen <3 koser meg sånn på fjelltur :-) ønsker deg en fin dag fine deg <3 :-)

// Benedicte

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits