Quick hike

Heisan og god kveld.
Denne dagen har bare vært litt rar. Fin, men rar. Jeg sov til jeg våknet av meg selv, halv 10, spiste frokost og så var planen å dra på trening, men siden tante og onkel og søskenbarnet kom og vi skulle på en liten fjelltur, så ble jeg med der. Så plutselig ble jeg liggende og sløve i to timer med datan på fanget før tur. Turen var kort og fin, og vi tok med oss lunsj som vi spiste på toppen. Kjapp styrkeøkt hjemme da jeg kom hjem - og det merker jeg at det er lenge siden jeg har trent styrke hjemme, så det funkerer ikke så godt på meg lengre. Jeg greier IKKE presse meg, noe jeg synes er skikkelig dumt. Hjemmetrening = Supert, men i dag fikk jeg ikke opp pulsen skikkelig. Men jeg kjenner det i musklene da..


Fin utsikt til tross for at vi ikke var 300 moh en gang.


Jeg prøvde meg på et "fancy" bilde med å stå på hendene, men da jeg etter flere forsøk ikke fikk opp rompa en gang så måtte jeg bare gi opp.

Nå starter lørdagskvelden snart, med noe biff-greier, fløtegratinerte poteter og tv-glaning.
 

Hvordan har din lørdag vært så langt?
Hva skal du i kveld? 

2 kommentarer

Veronica S

16.04.2016 kl.19:21

Så herlig da <3

Henriette Celin

16.04.2016 kl.22:38

Kule bilder! Kjekt med tur og styrkeøkt ^^

Jeg var på danseforestilling med minste søster i kveld, og nå ser jeg en film med familien (:

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits