#Foodporn

Heisan!
Denne dagen har jeg brukt til totalt restutisjon. Jeg nevnte i det første innlegget at jeg tenkte en fjelltur, men det endte heller med en nesten 2 timers gåtur, noe jeg tror var det rette valget. Jeg har også bøyd og tøyd i en times tid. Jeg håper dette var det som trengtes og at jeg ikke må ha flere fridager, for da kommer jeg til å bli sprø, haha. Jeg håper styrken er tilbake i morgen klar til ei ny uke med styrke igjen.

Uansett, så laget jeg meg en skikkelig fin snacks etter turen og en veldig fin lunsj/middag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Grønn te og en nutrilett til snacks. Den baren atlså, nesten for god til å være sann.


Til lusnj ble det "HappyBowl" og resten av iskaffen jeg laget til frokost. I denne bollen hadde jeg salat, litt kål, paprika, agurk, purre, ovnsbakt brokkoli og kålrabi og quinoa, samt kokt egg. Supergodt, og veldig godt å blande råe og stekte grønnsaker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES


 

Nå starter snart tv-kvelden med 71 grader nord, og i morgen starter en skikkelig spennende arbeidsuke, så jeg skal forsøke å legge meg tidlig så jeg får ladet skikkelig opp! I morgen poster jeg bilde av de ulike yoga-øktene jeg har gjort i dag, anbefales og prøve.

 

Hvordan har din søndag vært?

 

#trening #helse #workout #fitness #kosthold #happybowl #macrobowl #sunt #næring #næringsrik #yoga #stykre #stykretrening #balanse #nutrilett

Én kommentar

Henriette Celin

17.04.2016 kl.22:51

Tur er ofte bra for stølhet^^

Ah, den baren så utrolig god ut!

Min søndag gikk for det meste til å være ute i finværet med minste søster. Vi tok oss en sykkeltur og fant et fint sted å ha piknik :-D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits