Prøv disse yoga-øktene

Det er like før jeg kaller meg for en liten Yogi altså, for jeg synes det er veldig gøy å prøve diverse økter jeg finner.
I helga så har jeg benyttet meg av Pintrest.com for å finne diverse morgen-økter, og har kommet over flere som jeg virkelig liker. De passer veldig godt til å starte dagen med, eller å kjøre flere rutiner som ei egen økt. Jeg gjorde begge deler i går.

Det som er så greit med å følge sånne rutiner og ikke videoer er at du kan gjøre det i ditt helt eget tempo og kjøre akkurat så lenge du vil og antall repetisjoner. Så selv om jeg har noen favoritt-videoer, så er det nesten større sjanse for at jeg gjentar disse flere ganger enn å kjøre videoer. Fin variasjon!

Jeg håper vertfall du tester det ut, om du ikke driver fast med yoga da. Jeg er jo totalt nybegynner og har egentlig ikke peiling på hva jeg driver med, men tungt er det vertfall. Nesten så jeg ble litt oppgitt i går da armene mine bare dødde under den 20-minutters-rutinen der. Yoga er absolutt tyngre enn man skulle tro.

Er du en fast "Yogi" eller?

 

#trening #workout #fitness #helse #yoga #styrke #styrkeøkt #hverdag #livsstil #yogi

Én kommentar

Henriette Celin

18.04.2016 kl.10:14

Fine rutiner!

Veldig greit å følge slike program og økter uten video også ja. Det var det jeg begynte med, hehe. Men jeg syntes video er veldig greit ettersom det ikke er alt jeg helt vet hvordan jeg skal gjøre alltid. Også pauser jeg heller om jeg vil holde en øvelse/pose lenger ;-)

Jeg vil vel si det. Har holdt på med Yoga siden oktober i fjor (:

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits