Tirsdags-mysigt

Som svenskene kanskje ville sagt det.
Jeg har vertfall hatt nok en knallbra dag. Jeg avslutte blant annet dagen med to timer gym med åttende klasse, og jeg kørte de gjennom en liten styrkesirkel på ca 10 minutter. Om ikke de ble slitne, så ble vertfall jeg det, haha. Den så foresten sånn ut, prøv den og svett litt.


A1 Armhevinger
A2 Dips
B1 Hoppende utfall
B2 Rygghev
C1 Liggende sykling med beina
C2 "Toe-touches"
D1 1 minutt burpees

Det var 30 sekunder arbeid og ca 15-20 sekunder pause mellom de to øvelsene, før jeg kjørte tre sett. (to sett på øvelsene A) Så avlustta jeg med elske/hat-øvelsen burpees for å virkelig ta ut alt.Jeg dro likevell på trening etter jobb for å trene meg selv, og kjørte litt intervaller på mølla, og et par øvelser som tok skikkelig på rompa. Sist jeg trente denne økta, så sa jeg at jeg håpte at det skulle svi neste dag og det gjorde det, men usikker på om det blir det samme denne gangen. Nå er det heller ikke lenge siden mamma og jeg kom ned fra ukas andre tur oppi dalen. Litt treigere i dag enn i går, men med den bratte stigninga det er opp der, så er ikke det rart.

Det er jo tirsdag, og tirsdag betyr "Best av de beste" etterfulgt av "Grey's Anatomy", så nå skal jeg komme meg i dusjen og slenge den støle rumpa mi ned i stolen med en kopp sukkerfri kakao og/eller te.

Hvordan har DIN tirsdag vært?
Frister 10-minutters økta mi?
Hehe


#trening #fitness #workout #helse #tur #styrketrening #rumpetrening #styrkeprogram #HIT #HIIT #fjeltur #hverdag #aktiv

5 kommentarer

Henriette Celin

04.05.2016 kl.10:28

Hørtes ut som en tung 10 minutters økt!

Flink som både trener og går tur i løpet av en dag, hehe. Men det er jo godt å bevege seg sånn etter en treningsøkt også (:

Tirsdagen min gikk til styrketrening og uttøying, og pakking, før jeg reiste med kjæresten til Øystese ^^

Kristina B.

04.05.2016 kl.16:15

Henriette Celin: Det er en ganske effektiv økt faktisk. Jeg liker vikrelig å gå tur de dagene jeg trener styrke, jeg føler det hjelper på restitusjonen :)
Flink som tøyer du, det er jeg SKIKKELIG dårlig på.

Thea Oftebro

04.05.2016 kl.13:55

Jeg er ening med Henriette Celin. Det hørtes ut som en fryktelig tung 10 minutters økt. Jeg ville nok personlig gått for litt andre øvelser, men skal nok prøve denne en gang også :) Fin blogg du har foresten. Ha en finfin dag videre :D

Kristina B.

04.05.2016 kl.16:14

Thea Oftebro: Hehe, jeg måtte tenkte litt raskt, og jeg har prøvd denne økta før og vet den er ganske effektiv da. Pulsen stiger og musklene, de svir faktisk ganske bra :)

Henriette Celin

04.05.2016 kl.18:12

SV: Ja, den ser jeg. Hehe, er ikke altfor flink selv, og har veldig vondt i dag. Men, jeg tøyde i det minste i går. Så håper denne gangsperren går over snart x)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits