Dritt-kropp, dritt-økt!

I dag er jeg litt pist på kropp og trening. For dagens økt, den kunne jeg nesten like godt ha droppa, og jeg hadde nok kunne gjort noe mer positivt!
Det er en sånn dag hvor alt bare var piss. Ting var tungt, det var vondt på "feil plass", jeg fikk ikke opp pulsen der pulsen skulle være høy, eller den var høy, der den helst ikke skulle vært det - alt i alt, bare dritt hele greia.

Men nå er det gjort, og jeg vurderer (skal ikke fastslå noe) og ta styrkefri resten av uka. Jeg er har fulgt et program i 12-uker, og begynner å kjenne litt på "nå er jeg lei-følelsen". Så neste uke starter jeg nytt program, og daa, da er fokuset helt annet enn denne perioden. Nå skal jeg bli sykt sterk i baseøvelser, sånn... virkelig øke i vekt og føle meg sterk. Det er målet for de neste seks-åtte ukene!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå har vi spist årets andre grillmåltid og mamma og jeg pakker nok en kveld sekken for en rolig fjelltur. Siden sola skinner og det er veldig fin temperatur. Håper den blir bedre enn styrkeøkta, for fysj, jeg hater sånne økter. Hadde mest lyst til å sette meg ned å gråte, hahaha. Nå er det langhelg, og den skal jeg nyte masse!


Hvordan har din onsdag vært?
Hva gjør du når du har dårlige dager?


#trening #workout #fitness #styrke #styrketrening #helse #puma #fjelltur #tur #hverag #positiv #progresjon #stagnert

Én kommentar

bambis

04.05.2016 kl.16:53

Så flink du er! Alle treningsøkter kan ikke være like bra. Jeg har også dager på treningssenteret der alt bare er dritt og ingenting funker! Det er skikkelig dritt, men jeg kan love deg at det er ikke bortkastet, selv om det virkelig føles sånn :)

Stå på med den gode jobben du gjør! Det er bedre å reise på trening for å gjøre litt, enn å ikke reise i det hele tatt :)

Ha en super onsdag videre!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits