Hike all night long

God morgen!
(det var morgen da jeg startet å skrive innlegget)
Firdag og langhelg - alltid deilig. Jeg nevnte jo i går at mamma og jeg skulle på fjelltur etter middag, og det ble en rettelig fin og lang fjelltur. Et av målene var egentlig å få med oss solnedgangen, men er det ikke typisk at det skyer over når man planlegger sånn? Uansett ble det en kjempetur, og vi valgte å gå en lengre rute hjem og det ble totalt 12 km og fire timer. Så vi var hjemme igjen halv 11 på kvelden haha. Var veldig deilig da!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Et par knips som ble tatt. Jeg har et par bilder til som jeg vil dele, men disse kommer senere. NÅ er kroppen sulten og jeg skal spise frokost, så får jeg se hva dagen bringer. Har litt lyst til å få prøvd meg på en rolig joggetur, men er så sinnsykt støl. Jeg skal jo løpe #SelfieRun på søndag i #WingsForLife og jeg har IKKE løpt distanse-målet jeg har satt meg på x antall måneder, såå... Joda... Har ikke løpt langkjøring på over ei uke heller, så løpet kan bli spennende :)

Hva skal du i dag?
Har du langhelg eller?


#trening #workout #fitness #helse #hverdag #fjelltur #tur #joggetur #løp #løping #styrke #styrketrening #frokost

Én kommentar

Henriette Celin

05.05.2016 kl.11:53

Så ut som en bra og fin tur. Skjønner at du er støl! hehe. Er selv fortsatt støl etter styrken på tirsdag x)

I dag skal jeg bare nyte siste dag med kjæresten, før jeg i ettermiddag/kveld reiser hjem (:

Ja, det har jeg, og det er kjempe herlig :-D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits