I crushed my goal!

Holy moly, gjett hvem som knuset målet på 14 km? Joda, meg, og med 3,5 km!
Jeg ble tatt igjen av den virituelle bilen etter 17,5 km. Totalt løp jeg 18 km, og det er det lengste jeg har løpt i hele mitt liv. Jeg hadde sagt til meg selv at jeg skulle fortsette til 21 km om jeg kom så langt som jeg gjorde, men jeg var helt tom for energi. Jeg hadde nok greid det, men det hadde blitt veldig tungt. Det var jo sol hele veien, så det ble skikkelig varmt selv om jeg løp i skjorte og kort tights. Men det HER var gøy, skikkelig mestringsfølelse, og nå vet jeg at målet om å en gang løpe et halvmaraton, det er jo fullstendig oppnåelig!

Så da jeg kom hjem, var det bare å  hvie seg i dusjen, lage seg en vellfortjent lunsj og sette seg ut i sola. Som varte i omtrent en liten time, typisk når jeg hadde tenkt å nyte sola restn av kvelden.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Iskaffe og lompe med philadelphia og skinke.


Nå har jeg akkurat spist en kvelds/middag som jeg skal vise i løpet av de neste dagene, for det var SÅ enkelt og så godt.


Hva har du gjort i dag?
Liker du å løpe?

 


#trening #workout #fitness #helse #wingsforlife #selfierun #wingsforlifeworldrun #kosthold #iskaffe #icecoffee #hverdag #lusnj #sunt #sunn #fremgang #halvmaraton

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits