Power breakfast

God morgen!
I dag har jeg bestemt meg for å få en knallgod dag. Sånn generelt både på trening og hjemme og bare.. Ja, skikkelig god-dag trenger jeg nå. Jeg har akkurat satt med ned med frokost, etter 20 minutter morgen-yoga. Kjenner at kroppen ikke er helt som den skulle ha vært, men jeg skal komme meg på trening og se om jeg kommer meg gjennom test-runden av det nye programmet.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Iskaffe da aller først... Alltid en iskaffe, haha.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jeg har brukt et av kameraets fancy-innstillinger. Hva synes du?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Grønn te, kokt egg, kalkunpålegg og Kvarg. For de som ikke har smakt Kvarg anbefaler jeg å smake. Det er kanskje den aller beste yoghurten jeg har smakt, og jeg hamstrer hver gang jeg er på en butikk som har Kvarg. Favorittsmakene mine er bringebær, sitrong, pære og kokos og annanas. (nå skal det si jeg har smakt de fire + fersken, som også er KNALLGOD)


Nå blir det kanskje litt rydding og ordning, før jeg pakker sekken og tar beina fatt på trening. Jeg håper virkelig det er krutt i dag, men jeg er redd for at jeg ikke har så mye energi som jeg håper på. Men det blir en god dag :)

Hva skal du denne andre pinsedagen?
Har du smakt Kvarg?

 


#trening #fitness #workout #helse #yoga #frokost #sunn #kosthold #kvarg #protein #balanse #styrke #styrketrening

Én kommentar

Henriette Celin

16.05.2016 kl.10:13

Aldri smakt det nei, men hørt at det er godt ;-P

20 minutter yoga kan være heftig nok i seg selv i blant (:

Men du får ha lykke til, og kose deg på treningen! ^^

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits