30 000 steps

Well helloo there!
Jammen har jeg ikke en liten oppdatering til. Det er ikke veldig mange timene siden jeg kom hjem, og det har gått i ett siden klokka 10 i morges. Jeg gikk på trening, fikk gjennomført ei halvgod styrkeøkte før jeg dro videre rett på fjelltur. Det så ut til at det kunne bli en veldig varm og fin tur, men på toppen ble vinden bare sterkere og det ble iskaldt!

Siden mamma pakkket sekken min (haha), ble ikke kameraet med, så iPhone-bilder it is. Med verdens værste kvalitet.
Nå skal jeg nyte en varm kopp te før laksemiddag med masse grøntfor. Åååh, jeg skjønner meg ikke på de som ikke liker fisk, fisk er kanskje noe av det beste jeg vet om. Ellers, så sitter jeg faktisk å lurer på om jeg skal melde meg på mitt livs første løp. 10 km. Det eneste jeg ikke liker er at det virker som at det bare er konkurranse-løpere fra diverse lag som er med i den klassen... heh, ikke at jeg har noe mål om å vinne, men jeg trenger jo ikke være den eneste som bruker en time på løpet da.

 

Hvordan har din dag vært?
Har du fint vær?
Er du glad i fisk
?

#trening #fitness #workout #helse #hverdag #fjelltur #middag #sunn #kosthold #balanse

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits