Ikke BARe BARe

Heisan. Du som har lest bloggen min en stund, eller et tidligere innlegg - vet at jeg er alt for glad barer.
Proteinbarer, müslibarer, energibarer... alt av barer... Det er jo så godt og enkelt, spesielt mellom måltidene når sulten begynner å gnage, eller kvelden når man søtsuget sniker seg på.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Altså.... jeg mener... Er det nå jeg ikke skal skrive at jeg (ehe) har enda 10 barer påvei i posten???

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Om du ikke har smakt den her - vell, jeg bør nesten si ikke gjør det, for jeg må snart sette opp et eget budsjett på bare denne. Den er KNALLGOD, og smaker virkelig skikkelig karamell!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Såå.... Kanskje et av mine svakte punkt det her. Jeg er "bar-avhengig"! (hahaha, offf.....) Ellers, så virker det som at det ENDLEIG løsner på trening. Jeg har testet ut diverse øvelser for å funnet ut hvor mye jeg tar i her øvelse, og jeg må si meg fornøyd med det. Jeg gleder meg allerede til neste uke, til tross for at det er 12 repetisjoner den første uka.

Mens jeg er inne på trening, jeg har veldig lyst til å lage en liten "treningsserie", lignende den jeg laget i sommer: HERHERHERHER . Der laget jeg en serie på fem øvelser som kun gikk på egen kroppsvekt og fult mulig å gjøre hjemme. Nå har jeg lyst til å gjøre noe lignende, men kanskje kjøre litt "utfordringer" som jeg filmer? Jeg har ikke laget videoblogg på ørten år, men det hadde vært litt gøy, om det er interesse for det såklart!


Er du glad i barer?
Hva er din favoritt?
Hadde en treningsserie med tips vært gøy? Med video?


#trening #workout #fitness #helse #kosthold #proteinbarer #questbar #nutramino #atkin #hverdag #sunt

5 kommentarer

Style by Ida

18.05.2016 kl.21:13

Åh, jeg skjønner deg godt, barer er kjempegodt og jeg kjøpte en del av det før. Desverre har jeg funnet ut at jeg tåler søtstoffene som er i mange av dem kjempedårlig, så det blir ikke så mye sånt for min del. Kun den på det nederste bildet, den tåler jeg, men ikke de typiske proteinbarene... :( En treningsserie hadde vært veldig gøy :)

Kristina B.

18.05.2016 kl.22:26

Style by Ida: Den müslibaren er jo mer som godteri - holy den er god.
Så kjipt å ikke tåle det. Men er det søtstoff i alle? Det skulle jo vært noen naturlige, om ikke så bør det komme!

Style by Ida

18.05.2016 kl.22:29

Jeg har ikke sjekket absolutt alle, men det er vel heller regelene enn untaket :( Ja, den baren er absolutt mer som godteri, så ikke akkurat noe fullgodt alternativ til proteinbarer :P

Kristina B.

18.05.2016 kl.22:35

Style by Ida: Men et fullgodt alternativ til KOS da :D

Style by Ida

18.05.2016 kl.22:38

haha, ja absolutt :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits