35 km. in one day!

Heisan og god kveld - er det blitt!
Jeg skrev jo i DETTE INNLGGET at jeg hade planer om å komme meg ut på joggetur før frokost, og allerede ti på ni var jeg i gang, og en time senere var jeg hjemme. Planen var 6-7 km, jeg endte opp med 10. En grunn var at jeg ble ivrig og satset på åtte, men da jeg underveis oppdaget at jeg hadde mistet pannebåndet, og viste hvor det lå, så ble det plutselig enda to kilometer ekstra.

Været var helt fantastisk. Sol og varmt ble det, og det har det vært i hele dag. Skikkelig sommer på veranden vertfall.
Jeg fikk spist en god frokost på verandaen, og jeg bare nøt finværet, og et par stunder inne da det skyet over innimellom og ble kaldt. Så bestemte jeg meg for en sykkeltur etterhvert - litt for å komme meg ut, og litt fordi jeg skulle en snartur på butikken. Så når jeg først gjorde noe jeg normalt ikke er glad i, så bestemte jeg meg for å gjøre det skikkelig, og syklet totalt 25 km. For meg er det en helt OK trenignstur. Det er ikke imponerende langt og ikke det lengste jeg har syklet, men helt greit etter 10 km i beina fra før av.Ellers så har vi akkurat spist grill-middag og hjemmelaget potetsalat (holy, den ble god) og jeg skal ikke gjøre noe som helst resten av kvelden. Jeg ser det er meldt dårlig vær i morgen, men jeg håper det ikke stemmer og at det blir minst like bra så jeg kommer meg på fjellet!


Hvordan har din lørdag vært?
Har du hatt sol og varmt i dag?


#trening #workout #fitness #helse #balanse #joggetur #sykkeltur #hverdag #grillmat #potetsalat #aktiv #fjelltur #tur

5 kommentarer

Benedikte Porsanger

21.05.2016 kl.19:45

shiiiit så flink du er :D 10 km er jævli langt spør du meg, haha!

Kristina B.

21.05.2016 kl.19:47

Benedikte Porsanger: Haha, det er en god distanse det. Jeg liker å løpe mila innimellom, men før frokost ble det litt langt, og syra nådde meg ut i fingertuppene ^^''

Henriette Celin

21.05.2016 kl.20:16

Så flink som har jogget 10 km + 25 km på sykkel. Sprekt!

Nei, her har det ikke vært så fint vær. Jeg har foreløpig hatt en fin lørdag, med middag ute med bestemor og søstermor og nå besøk av kjæresten ^^

Kristina B.

21.05.2016 kl.20:19

Henriette Celin: Så koselig lørdag :D Kos deg masse!

Henriette Celin

21.05.2016 kl.20:23

SV: Takk, det må du også :-D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits