Cloud bread VOL 2

Heisan, endelig kommer VOL 2 Cloud Bread!
Etter Cloud bread Pizza som du finner her som ble et populært blogginnlegg, så bestemte jeg meg for å teste flere ulike måter å bruke den luftige masse på, og det ble til disse herlighetene. Nemlig cloud bread matmuffin. Altså, det er jo så enkelt at det nesten ikke skulle vært meningen å blogge om det, men jeg gjør det likevell.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Her ser du hvordan blandigene mine ser ut før jeg blander de. Jeg brukte to egg. Pisket hviten, og blandet eggeplommen med to spiseskjeer philadelphia (og ei teskje bakepulver, men jeg glemte det, men det gikk også helt fint). Så vender du plomme-blandingen inn i hviten.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så kommer det som var så digg. Jeg fylte en halv muffin-form med røren, la på purre, skinke og ost og dekket det over med en ny "dæsj".
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Resultatet ble en fyldig "omelett-clud-bread-mat-muffin". Det skal sies at etter at de ble kalde, så sank de sammen igjen, med en gang, men de her var faktisk veldige gode, og de fikk jo god smak med fyllet i midten.
SAMSUNG CAMERA PICTURES

Det finnes jo uendelig du kan fylle disse med. Diverse grønnsaker, spekeskinke for litt mer saltsmak, andre krydderier og jeg lurer på om jeg også må teste en dessert-variant med sjokoladefyll. Veldig usikker på hvordan det hadde funket i disse, men det er verdt et forsøk :)

Så VOL 2 av cloud bread er ute!


Har du fått testet disse "børdene"?
Hvordan ser din torsdag ut?

 

#trening #helse #fitness #workout #hverdag #mat #oppskrift #cloudbread #balanse #matmuffins #muffins #livsstil #kosthold

Én kommentar

Henriette Celin

26.05.2016 kl.10:01

Nei, men har veldig lyst! må bare handle inn philadelphia ost i såfall ^^

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits