First half marathon

WELL HELLO 21 KM ! I DID IT!
I går så skulle jeg egentlig "bare" på en terreng jogetur med motbakker, men endte opp med en heisa-tur hvor jeg løp meg "vill" og kom meg ikke over ei stor elv, så etter å ha løpt ca 10 km, så måtte jeg snu og løpe samme vei tilbake. Da jeg kom ned fra fjellet viste GPS'en 19 km, så da var det bare å kjøre på med 2 km til og endelig - 21 km, og mitt første halvmaraton. Tiden min er jo ikke noe å diskutere - for i motbakke og terreng går det autoamtisk tregere, og med 20 minutter i fovillelse for å komme meg over ei elv, så gikk tida, hahaa.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Påfyll altså - mais-tortilla med ost og "hamburger" og jeg måtte ha meg noen karameller. Ikke fordi "jeg har trent så bare" eller "som belønning", men rett og slett fordi jeg hadde lyst på fire karameller og jeg unnner meg selv det. Jeg spiste de, og jeg skal ikke si "med god samvittighet" heller, for jeg trenger ikke ha noen samvittighet for å kose meg - til tross for at det var en vanlig torsdag.

Beina, eller knærne min holder jo på å DØ, jeg er helt ødelagt, men det er så verdt det, haha. Været var fantastisk og beina gikk overraskende godt under løpet hele veien. Gikk såklart noe treigere de 3 siste kilometerne.


Har du noen gang løpt et halvmaraton, eller kanksje et helt?
Har du et løpe-mål?

 

#trening #workout #fitness #helse #hverdag #kosthold #halvmaraton #maraton #balanse #påfyll

2 kommentarer

lisarorvik

27.05.2016 kl.10:13

Så flink du er :)

Henriette Celin

27.05.2016 kl.12:44

Så utrolig flink du er, det er jo kjempebra!

Lov å unne seg noe godt i blant ja. Selv om det er i uken ^^

Nei, det har jeg ikke ;-P

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits