Summer breakfast and lunch

Halloo der!
Der såvidt jeg "har tid" til å skrive dette innlegget. Sola stråler, det er mange varmer gradet ute, og jeg har ligget siden 12 og grillet meg selv. Hva er egentlig greia med at alle andre får en gjevnt brunfarge, mens jeg alltid bare blir flekkvis rød?? arg... Jeg stod opp allerede klokka 8 i dag, spiste en lett frokost, drakk en kopp te, og satte meg på sykkelen på trening. Et par timer senere var jeg hjemme igjen, ferdig trent og klar for å sløve resten av dagen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Sjekk den frokosten???? Whaaaa! Kesam blandet med Zeroh-saft, cottage cheese og sukkerfritt, proteinrikt peanøttsmør med karamell-smak! HOLY, drømme-frokost det der, tror jeg har fått en ny favoritt.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Dagens trenignsantrekk var verdens kjedeligste... SÅ fargeløst og kjedelig.. Men halloo, jeg sliter skikkelig med hvilken overdel jeg bør velge på trening. Jeg bruke bare t-skjorter, og de trenignsskjortene, de blir jo ikke rene og det lukter jo svette omtrent før jeg har begynt treninga. Hvilken overdel bør jeg velge?

SAMSUNG CAMERA PICTURES*
Og så denne lunsjen.... Jeg prøver å få spist mest mulig frukt og grønt, og på dager som dette blir det liksom glemt, så jeg slang sammen en helg haug med godis, sammen med ei mais-tortilla med ost og tacokrydder. #DIGGDIGGDIGG

Men nå kaller sola igjen, he-he. Desperat etter å få farge, selv om jeg VET jeg ikke får det, gjør jeg alltid samme feilen. Ligger hele dagen, blir solbrent, er like bleik dagen etter, og gjenta.


Har du endelig fått sommervær?
Har du tips til treningsoverdel som ikke... eeh, lukter? Si det er innafor å spørre om dette??


#trening #fitness #workout #helse #balanse #kosthold #lunsj #frokost #tips #frokosttips #lunsjtips #sunt


 

4 kommentarer

Henriette Celin

28.05.2016 kl.16:24

Så deilig den frokosten så ut!

jeg liker å bruke en treningsbh bare når jeg er hjemme, og en treningsbh + en singlett om jeg trener ute/på et treningssenter ^^

Ja, sommerværet er kommet her også. Men i dag er det litt kaldere + overskyet og tendenser til regn (:

Malin

28.05.2016 kl.22:24

så deilig :) proteinrikt peanøttsmør med karamell-smak, er det et produkt eller en oppskrift du vil dele?

Kristina B.

28.05.2016 kl.22:27

Malin: Ferdig produkt, bestilte det på tights.no :)

Camilla Cecilia

29.05.2016 kl.16:36

Ser godt ut :D <3

Har forresten konkurranse på bloggen min nå, innlegget ligger øverst om du er interessert :)

Ha en fortsatt fin søndag <3

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits