Hairstylel for workout

Når jeg trener, jeg ha vekk håret. Vekk fra panna, og mest mulig vekk fra nakken. Jeg har to favoritter jeg liker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Helt enkelt en høy heste hale, og flere strikk nedover. Det gjør at håret holder seg på plass og ikke vifter i øynene, hit og dit. Denne synes jeg faktisk er litt fin, og jeg bruker den også ellers på arbeid også. Så ser det nesten ut som at jeg har skikkelig langt hår.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Eller i flette. Igjen av samme grun, håret holder seg vekke fra håret og det gjør også at jeg kan ta ei treningsøkt eller to, uten at jeg trenger å vaske håret.


Jeg skriver det her hver tirsdag, for det er absolutt favoritt-dagen min, og jeg blir en real tv-slave disse dagene, så før jeg inntar tv-posisjon, så skal jeg ut å gå tur (i kveld også). Jeg liker virkelig å avslutte dagen med en tur ut. Jeg bruker mye tid inne, både på treningssenter og på arbeid, så det å få lufta hodet med en tur, plugge inn musikk og bare være egoist, det er så deilig.


Hvordan er din tirsdag?
Har du noen programmer du følger med på tv'en?


#trening #fitness #workout #helse #hverdag #hårfrisyre #style #2xu #hairstyle #treningsfrisyre #hår

3 kommentarer

Gunnhild Resell Rød

01.06.2016 kl.00:00

Avhengig av å få vekk håret jeg også, spesielt siden jeg svetter en del! Bruker ofte å flette "krans" rett og slett for å få vekk alt av babyhårene som jeg ikke får med i en hestehale.

Følger med på èn tv-serie og det er Game of Thrones! Mandager er derfor hellige!

Å gå tur er helt fantastisk! Startet dagen med en liten tur og skulle avslutte dagen med en gåtur på jobb (nattskift) men ble angrepet av måse, så det endte mer eller mindre opp med intervall-løping for å komme meg unna! Jaja, sånn kan det gå..

Kristina B.

01.06.2016 kl.17:57

Gunnhild Resell Rød: De måsene, de er så SYKT skumle, ahaha. Blir omtrent angrepet hvert år, 10-20 cm fra meg stuper de. Blæh!

Gunnhild Resell Rød

02.06.2016 kl.00:59

Ja måser er fæle når de skal beskytte reirene sine! Helt sykt hvor aggresive de blir!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits