Litt shopping

Hei, hei og god kveld!
Etter dagens arbeidsøkt, så satt jeg på med en kollega til byen, selv om jeg absolutt ikke skulle ha noe spesielt, men altså... Ja, du skjønner greia. Jeg var innom en Sports Outlet, og fikk med meg både det ene og det andre for tilsammen 500 kr, deriblant Kari Traa, så det var et kupp!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Kari Traa overdel, en sports-bh og hipster.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Drikkebelte med to flaske, som jeg tok i vaskemaskina med en gang, sånn at det er klart til bruk, kjappest mulig :)


I kveld gikk jeg litt ut av komfortsonen og tok meg en sykkeltur. #itsgoodwhenitsdone Jeg sykler veldig lite, og det skal ikke store motbakken til før jeg peser som en hval, men det er utrolig hvordan kroppen kommer seg etter noen kilometer. Totalt 28 km, og det inkluderer en liten fjelltur jeg tok i samme slengen. Veldig fin slutt på dagen etter en slitsom dag. Nå er jeg så trøtt at det frister å legge seg, men jeg må ha litt mat og så er endelig Criminal Minds tilbake.


Hvordan har din dag vært?
Er du glad i å sykle?


#trening #fitness #workout #helse #hverdag #innkjøp #treningsklær #antrekk #sykkeltur #sykkel #fjelltur #balanse #restitusjon #komfortsonen

2 kommentarer

sskaug

02.06.2016 kl.22:09

Koselig innlegg<3 Delta gjerne i ukens blogg!

Henriette Celin

03.06.2016 kl.08:59

Flotte kjøp ^^

Jeg elsker å sykle, og gjør det egentlig ganske ofte :-D

I går var jeg og kjæresten på tur og piknik, og koste oss med masse god mat og drikke ^^

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits