#WannabeSporty

Hei,hei og god morgen!
Jeg har jo vært oppe i nærmere to timer så det begynner jo å bli ut på dagen. Hehe, neida... joda... neeeida. Jeg våknet første gang halv 7 i morgest, og tenkte; Yess, en time til alarmen ringer, og da den ringte.... fy.... Jeg var så trøtt... Subbet ut av senga 45 minutter senere, tok to bøy og tøy bare for å kjenne at beina var i live, laget meg en iskaffe og 30 minutter etter det var jeg ute på joggetur.

Beina mine.... armene mine... skuldrene mine... Det var så tungt, men liekvell, holdt jeg en helt greit fart, og holdt med under 6 minutter pr. kilometer, og da er jeg alltid fornøyd :) Jeg vurderer å melde meg på BDO-mila for første gang, men jeg blir så nervøs når jeg føler jeg "må" prestere, så jeg må tenke litt mer på det om jeg tør.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Fryste kaffe-isbiter med sjokoladeprotein, etterfult med melk, og ei skål med kesam blanda med zerOH, cottage cheese og müsli. Det kaller jeg en skikkelig lørdagsfrokost etter 8 km.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Slenger beina litt ut, før jeg løper ut av huset igjen, og skal lufte hunden til brodern og samboeren, det er koselig da. Så det blir nok noen kilomter til på disse beina i dag.


Jeg fikk endelig fiksa bildene til ukas snap-recap, så de kommer i løpet av ettermiddagen, og ellers, så tenker jeg å ta med meg både kamera, iPod og iPhone (med selfiestang, hehe) så kanskje jeg får tatt litt bilder på tur i dag også, for tur blir det nok.


Hvordan er din lørdag lagt opp?
Liker du å stå opp tidlig i helgene?


#trening #workout #fitness #helse #morgentrening #morningrun #balanse #frokost #sunn #kosthold #frokosttips

2 kommentarer

lisarorvik

04.06.2016 kl.10:16

Du er så flink, så kjempe godt ut :)

Kristina B.

04.06.2016 kl.10:21

lisarorvik: Takker for det. Jeg pleier alltid å si at jeg bare later som ;D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits