Eat your vitamines

God formiddag!
Jeg våknet tidlig i dag av at mamma satte på vaskemaskina, så da klokka var rundt halv 9 var det bare å stå opp. Jeg spiste en lett frokost, før jeg gikk en morgentur på 9 km. Så før klokka var tikket 11 i dag, hadde jeg gått rundt 12 500 skritt :) Innafor. Jeg hadde litt lyst til å jogge, men kneet mitt har ikke vært så godt, så jeg tok det rolig i dag, og kjenner at det kommer seg nå.

Da jeg kom inn, så ordet jeg meg en skikkelig vitamin-bombe og en iskaffe. Her skal imunforsvaret styrkes med både mams og paps som er syke.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Paprika, gulrot og nektarin, god blanding, namm!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

En annen ting da jeg skulle slå til med en selfie, og jeg ikke klarer å være seriøs, er jo at jeg plutselig har fått litt muskler på armene. Kan være at det bare ser litt sånn ut, eller at dagsforma er litt sånn, men hallooo, er det ikke en liten biceps jeg ser?
SAMSUNG CAMERA PICTURES
Hahahha, nei nå ble jeg nesten litt flau. Tror jeg stikker til byen en tur i finværet og bruker litt feriepenger. Det er så alt for mye jeg kunne tenkt meg at jeg vet ikke hva jeg burde innvistere i først. Ny telefon (min gamle iPhone 4S begynner å gå meg på nervene), nytt aktivitetsarmbånd, (fordi.. hvorfor ikke gå for en nyere modell, enten polar loop 2, polar A360, eller rett og slett Polar M400, siden den er billigere?) og jeg skulle gått til innkjøp av litt diverse barer og peanøttsmør igjen, hahaha. Nei, off, nå må jeg slutte.

Jeg kunne tenkt meg å få dratt innom treningssenteret og kjørt litt styrke også, bare fordi jeg ikke klarer å sitte i ro, og det kribler i styrkehjertet mitt, men det får jeg se an. Eller, jeg få se an hele dagen..


Hvordan har din lørdag startet?


#TRENING #workout #fitness #helse #styrketrening #gå #tur #balanse #kosthold #snack #vitaminboost #vitaminer #hverdag

4 kommentarer

keepingupwiththearmstrongs

11.06.2016 kl.11:47

Du bare inspirerte meg til å spise mine vitaminer i dag! Takk!

Kristina B.

11.06.2016 kl.12:05

keepingupwiththearmstrongs: Så bra :D

lisarorvik

11.06.2016 kl.12:32

Dette aå kjempegodt ut :)

Victoria

11.06.2016 kl.13:20

skikkelig muskler :D

Så kjempe godt ut !

Jeg startet dagen med at sønnen min gråt å vekte meg :P også har vi spist bacon og vitaminer til frokost, ikke like bra som det du spiste, men godt var det :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

22, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits