Birthday-workout

God kveld!
Nok en sen oppdatering. Dagen har ikke gått i ett, men jeg har ikke sittet noe særlig inne. Jeg startet dagen med en skikkelig bursdagsøkt, hehe. Hurra for meg! Økta ble to gode slagere:


-4x4-intervall
A1 Goblet squat 10x5
A2 Omvendt roing 10x5
A3 Rygghev 7x5
B1 Kneeling Squat 10x5
B2 Lårbøy 10x5

BGoRdIny6IS


Det var skikkelig digg. Så var det et par timer på arbeid, hvor det ble twist og jeg hadde med meg sukkerfri marshmallow-muffin og vannmelon, i tillegg til at en annen kollega også hadde bursdag hadde kjøpt is. Vi kan og kose oss :D
Jeg kom tidlig hjem, la meg rett ut i sola før vi tok en kjapp "bytur", og vell hjeme der ble det en gåtur for å lufte hodet. Fin bursdag med andre ord. I morgen har jeg fri, så det blir en liten bytur igjen (kremt...) men det eneste jeg skal er å bytte inn en mummikopp jeg fikk med brodern, men som jeg allerede har, og så blir det nok et lite cafe-besøk med eksklusiv kaffe.

I morgen er skikkelig bra dag føler jeg, for jeg skal prøve Basisball og så skal det være avslutningsfest for jobben, så det blir kjekt.

Wow, lang innlegg med mange ord. GOD NATT!

4 kommentarer

Vilde

15.06.2016 kl.00:14

ååh gratulerer med dagen! Du er så flink og inspirerende altså :DD Kjipt å få en mummikopp du allerede har da, men da kan du jo kjøpe en du ikke har, hihi <3

Kristina B.

15.06.2016 kl.00:25

Vilde: wow, tusen takk..! Ja, jeg tenker jeg skal bytte den inn i sesongkoppen ^^

Henriette Celin

15.06.2016 kl.09:06

Gratulerer med dagen!

Kjempeflink med treningen. Skal selv ta meg en styrkeøkt i dag ^^

Kos deg med avslutningsfest for jobben i dag :-D

Kristina B.

15.06.2016 kl.09:52

Henriette Celin: Takk! :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits