Active-morning

I dag bårvåknet jeg ti over halv 9 og trodde klokka var blitt 11.
Heldigvis ikke. Min daglige rutine; Frokost, litt sosiale medier og så avgårde på trening. I dag tok jeg sykkelen så jeg kom fort fram, men også for å slippe å bli angrepet av måsene. Seriøst, de er jo helt gale!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Til tross for at jeg er på ukene hvor jeg kun kjører 4 repetisjoner, så tar det jo lengre tid enn normalt, siden pausene må væra såppas lange så jeg kommer meg til neste sett. Men det er greit, jeg elsker å bruke god tid på trening. Mitt andre hjem. Jeg sliter med progresjonen i markløft fortiden, det har bare stoppet helt, og det samme med chins, så jeg får gjøre noen endringer til neste uke.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Post-workout-meal. Seriøst, den havregrøten, eneste grøten jeg faktisk liker. Noen som har peiling på hvordan man kan lage lignende selv?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Selfieee...


Nå sitter jeg ute i sola og griller meg selv. Det blir tur litt senere i dag, noe som blir veldig fint om sola fortsetter. Jeg prøver å få kvitte meg med noen skiller jeg har her og der, etter korte tightser, skjorter og eeh... sokker. Haha


Hvordan har din uke startet?

 

#trening #workout #fitness #helse #balanse #hverdag #styrke #styrketrening #yoga #2xu

2 kommentarer

Henriette Celin

20.06.2016 kl.14:59

Den frokosten din har jeg så lyst å prøve, hehe. Og aldri smakt den havregrøten ^^

Heldig som har sol, her er det grått og trist. Men skal komme meg ut på en tur likevel (:

Min uke startet med en yoga økt og en god frokost i sengen.

Kristina B.

20.06.2016 kl.22:17

Henriette Celin: Ja, frokosten anbefales altså :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits