Klin kokos

Vel hjemme fra en skikkelig god treningsøkt. Aah. Ting var ikke helt opptimalt på hverken knebøy eller markløft, og ikke ble programmet fulgt, men følelsen.. Ahh, #DIGG!

Jeg prøvde en ny øvelse i slyngen som tok på både armer, mage og bryst, og hallooo, jeg perset endelig i dips, 18!! ATTEN! ENDELIG. Så når jeg kom hjem, ble det en vellfortjent lunsj, med kokos både her og der, og du har nok sett'n før her på bloggen, for å si det sånn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Kokos-skyr, kokos-iskaffe-rester fra i går... Altså... Igjen, har du ikke testet kombinasjonen med Cottage Cheese, Skyr og gjerne Fiber sirup Gold, så bør du gjør det, om du er like glad i melkeprodukter som meg da... For det er absolutt en favoritt. Jeg liker å slenge oppi en neve havrefras også for litt crisp. NOM!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Og litt sånn er trynet når man ikke klarer å være seriøs, som alltid...

Nå er jeg sliten i både armer, bein, rygg og mage, og overalt, men er så SYKT gira av endorfiner. Kjenner at jeg klarer ikke sitte i ro veldig lenge, før jeg må gjøre noe. Kanskje jeg skulle hjulpet mamsen med maling av kjellerstua vår :)


Hva er din favoritt-kombo til lunsj?


#trening #fitness #workout #helse #styrke #styrketrening #balanse #hverdag #progresjon #framgang #hurra

2 kommentarer

Cecilie Marie

22.06.2016 kl.14:02

Så utrolig godt ut, jeg er så dårlig på å spise lunsj haha.

Jeg trenger din hjelp, jeg driver å finne en vinner av min konkurranse. Men det er kjempe vanskelig, kunne du hjulpet meg? Vis du kan det, så gjerne gå inn på bloggen min og gi en stemme :)

Henriette Celin

22.06.2016 kl.14:19

Den lunsjen virker såååå god. Det tror jeg må være lapper, hihi. Spiste lapper til frokost i dag ^^

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits