Same procedure everyday!

Fredag - Check, Styrkeøkt - Check, Lunsj - Check - FRIYAY!
Trenger ikke si noe mer enn det. Det går i samme prosedyre, dag ut og dag inn, så jeg må snart begynne å tenke kreativt for denne bloggen, mikse og trikse litt på kjøkkenet kanskje eller gjøre noen endringer i hverdagen, hah. Jeg hadde bestemt meg for å stå opp tidlig og komme meg på trening, og det ble vertfall den tidligste økta denne uka.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Fres på flaska og lomper til lunsj. Altså.. Lomper, så enkelt men akk så godt. Og hvem trenger foresten fat?

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Tommel opp for fredagsøkta som gikk helt ok. Kjenenr at fem dager med sykling tar litt ekstra på lårene i knebøy og markløft, så ikke futt der altså.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Digg å komme hjem å sette seg med skjermen på fanget litt da. "Peace out lizzm...."

Jeg prøver å overtale mamsen til å dra til byen på "Tradisjonel matfest", men hun er visst ikke så gira på det. Hvem er vell ikke gira på å smake og kjøpe mat og kaker fra Europa? Franske makroner, paella fra Spania diverse oster, osv osv. NAM!


Hvordan er din fredag?
Hva skal du i helga?


#trening #fitness #workout #helse #balanse #styrke #styrketrening #mat #matfest #matvrak #lompe #lompelunsj #lunsj #sunt #mattips #kosthold

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits