10 km, måsebæsj og frokost

God morgen!
Jeg trodde jeg skulle komme meg opp før klokka 8 i dag, men sovna jo som vanlig av, og takket den siste alarmen min, 08:20. Jeg subba ut av senga 7 minutter senere, og 20 minutter senere var jeg påkledd med joggesko og tights, klar for en morgenjogg. Jeg måtte stadig minne meg litt på hvorfor jeg gjør det, for det er egenltig bare tungt og vondt å løpe så tidlig, haha. Og det hjelper ikke at den siste kilomteren (i en motbakke) er utsatt for måser i lange baner. Tre måser, en tjell, alle styrter mot deg og bæsjer. I dag ble jeg også truffet av bæsj, så... hyggelig.. Men det var digg når det var gjort, og jeg kunne nyte frokosten slengt i sofaen.
Jeg har kjøpt inn en ny dose peanøttsmør, denne gangen med hvit sjokolade og kokos. Altså, HALLOOOO! Men den med karamell var bedre, men denne var absolutt innafor, DIGG!

Resten av dagen er ikke planlagt, deilig.#trening #fitness #workout #helse #balanse #frokost #jogge #joggetur #yoga #styrke #styrketrening

3 kommentarer

lisarorvik

05.07.2016 kl.11:23

Så flink du er, så kjempe godt ut :)

Henriette Celin

05.07.2016 kl.11:30

Uff, måke bæsj er ikke koselig å få på seg. Men herlig med en joggetur på morgenen tenker jeg (:

Sandra Olsen Reitan

05.07.2016 kl.13:32

Flink du er :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits