Up and ready

God morgen!
Det ble noen bloggfri dager på meg. Det går i ett, samtidig som at jeg egentlig ikke gjør noe spesielt. Det som HAR skjedd de siste dagene da, det er at jeg har blitt tatt inn på nettstudie hos Active Education. Jeg søkte spontant på tirsdag, og onsdagen våknet jeg til mailer om at jeg var godkjent og klar til å begynne studiene i august. Holy moly, jeg er så SYKT nervøs for det her.

Ellers så er frokosten slukt og jeg er straks klar for å sette den støle rompa mi på sykkelen og bruke de ståle låra mine til å komme meg på trening. Haha.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Studiene starter kanskje ikke før august, men jeg må begynne å lese nå kjenner jeg.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Frokosten kjenner du nok til, men om det tilfeldigvis er noen nye her; Kesam blandet med zero-saft, cottage cheese og en (les: stor) teskje peanøttsmør!


Off, så fort klokka går da, jeg skal gjøre mitt ytterste for å prøve å komme meg tidlig på trening, og være så effektiv som mulig, men kjenner jeg meg rett, så blir det fort både 1 og 2 timer før jeg er ferdig. Heh...

Hvordan ser dine planer ut for denne fredagen?
Har du planer om å studere til høsten?


#trening #workout #fitness #helse #hverdag #frokost #sunt #studie #AE #activeeducation #pt #personligtrener #Personaltrainer

Én kommentar

lisarorvik

08.07.2016 kl.10:19

Så flink du er, så kjempe godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits