My vacation

Heisan!
Etter en fin-fin arbeisdag, en god treningsøkt, så har jeg innstalert meg hos brodern og kjæresten. Mens de er på tur så bor jeg hos de og passer hunden. Vi har allerede gått en lang tur og har siden da spist og jeg har sløvet med Netflix. Hva er dine favoritter på Netflix? Jeg føler at alt jeg skulle hatt på Netflix ikke er der, men så er det så mye at jeg ikke finner noe. #luksusproblem

SAMSUNG CAMERA PICTURES
En litt merkelig luns/middag-ting. En halv wraps som egentlig var veldig god, men mettet ikke så veldig mye, så jeg kokte noen egg kjørte på med litt gulrot og paprika. Og en kopp te da, såklart.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Nurket.


Nå må jeg se å kanskje gjøre noe fornuftig snart, ikke bare se på serier resten av kvleden. Kanskje jeg skal få lest litt mer anatomi og notert litt, eller lese i ei bok noe jeg burde bli flinkere til. Kameraet er jo med meg, så jeg skal prøve å få tatt litt bilder i løpet av de dagene jeg er her.


Hvordan har din onsdag vært?
Har du noen ferieplaner?


#trening #fitness #workout #helse #ferie #ferieplaner #netflix #chill #chiller #balanse #lunsj #middag

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits