Ikke som på bloggen

Når jeg blogger, blogger jeg om min hverdag, og min hverdag består av trening, jobb, serier og mat, men....

Ikke tro jeg alltid er så flink som jeg virker til å være. Jeg er ikke like flink til å nevnte all sjokoladen jeg spiser. Har jeg noen gang sagt at jeg spiser sjokolade stort sett hver dag? Eller at jeg har spist en pose med tørket frukt på to dager? Eller at jeg kan sitte 2 timer i strekk å se på serier? Nei, jeg trodde ikke jeg hadde nevnt det.

Eller at jeg tar bilde av den "supersunne" frokosten min med skyr og cottage cheese hver dag, altså... Det er et måltid. Etter det går det kanskje en times tid før jeg må ha noe lompe med nugatti eller noe. For nevnte jeg at jeg spiste tre av de i gårkveld? Ikke det heller?

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så, ikke alt er som det kommer fram på bloggen. Ikke på min og mest sannsynlig ikke på andre sin heller. Men, når de er sagt, så har jeg aldri løyet om det jeg har skrevet heller. Jeg er veldig aktiv, og da er det natulig for meg å blogge om treningen min. Men jeg burde bli flinkere til å blogge om alle de timene jeg faktisk ikke trener, de timene jeg sitter å ser på skjermen, enten det er tven, macen eller nettbrettet. Eller mobilen for den del.

Jeg har tenkt litt på skrive dette innlegget, og endlig ble det, når jeg leste om; "Sunn-fornuft-plakaten". Vær-varsom-plakat for bloggere. Noe alle burde lese!


#trening #fitness #workout #helse #balanse #sunnfornuft #sunnfornuftplakaten #værvarsomplakaten #værvarsom #hverdag

3 kommentarer

Henriette Celin

15.07.2016 kl.10:45

Har selv lest den plakaten og syntes de har mye fornuftig skrevet der (:

Er ikke like kjekt å ta bilde av den nugatti skiven man spiser en gang i blant, men det betyr ikke at det ikke skjer. Det er ikke å lyge å ta bilde av den sunne frokosten, selv om man kanskje spiser en litt usunn lunsj ^^

Kristina B.

15.07.2016 kl.12:38

Henriette Celin: Det er sant, men for mange er det nok nettopp den litt usunne lunsjen noe som bør komme litt mer fram for å vise virkeligheten og balansen.

Henriette Celin

15.07.2016 kl.15:02

SV: Ja, ikke sant ^^

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits