A taste of my hike

God morgen!
En kjapp oppdatering ininmellom rydding og fiksing. I dag er den store ryddedagen,. Vaskek klær, kopper, støvsuge, henge,- og legge sammen klær, alt skal være klart og ferdig før jeg skal på arbeid et par timer i kveld :)

I gårkveld pakket jeg spontant sekken med varmt vann, kaffe og mat og satte meg på sykkelen for å ta en kveldstur på fjellet. Jeg hadde håpet på å se litt solnedgang, men den gang ei. I kveld deriomet, da tror jeg det kommer til å bli knallfint, men da får jeg ikke sett det fra fjellet. Uansett, her er et bittelite sneak-peak fra turen. Jeg skal rydde ferdig og komme meg på trening. Tror det skal bli et par timer sol i keld, og de soldråpene skal jeg sluke.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nei, tiden løper fra meg!! Vi snakkes senere. Jeg har jo både et lite lunsj-tips å dele og litt flere bilder fra turen, så jeg skal se hva som kommer først og sist.


Hva er dine planer for dagen?
Har du fint vær?


#trening #fitness #helse #hverdag  #styrke #styrketrening #balanse #fjelltur #tur

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits