Stikker til fjells

God ettermiddag får jeg vell si.
Etter gårsdagens mangel på søvn og ørten kilomter med sykling, vandring og styrketrening, så våknet jeg likevell til vanlig tid og etter frokost og slumring på sofaen kom jeg på trening. Det ble ei sløv økt, noe jeg kunne ane meg, men jeg fikk jo gjort litt likevell, og litt er bedre enn ingenting. I går gikk jeg totalt 25 kilometer, syklet 14 kilometer og trente kjapt ei styrkeøkt på rumpa, såå, det var ikke veldig rart at energien ikke var helt på plass i dag.

I kveld tar vi bobilen på tur og skal på topptur, noe jeg gleder meg veldig til. Jeg håper været er med oss, og at det blir litt bedre enn hva meldingene sier.

Jeg var ganske så sliten da jeg tilslutt kom meg på toppen. Det ble litt lengre å gå enn jeg trodde, men det var godt når jeg kom hjem, dusjet og fikk ferdig middag bare å hugge inn med karbs, fett og proteiner, haha!

Nå skal jeg pakke ferdig så får jeg se om jeg kanskje blogger litt fra fjellet fra mobilen i kveld/imorge/onsdag. Vet ikke hvor lenge vi blir, men vertfall ikke lengre enn til torsdag.


Hva gjør du i dag?


#trening #workout #fitness #helse #fjelltur #topptur #balanse #tur #hverdag #bobiltur

2 kommentarer

Henriette Celin

01.08.2016 kl.15:18

Så flink! kos deg på nok en fjelltur :-D

Jeg skal til sentrum med kusinene mine nå (:

Sofie Caroline Nilsen

01.08.2016 kl.15:51

Kos deg masse :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits