Green water

God ettermiddag.
Herlighet, er klokka virkelig blitt så masse? Jeg kom meg endelig opp til normal tid igjen, og åpner mailen og ser at i dag er dagen nettstudiet starter. Nå starter jeg på reisen til å bli PT. Herlihget, så filosofisk jeg ble. Uansett, etter at jeg kom hjem fra trening, hvor jeg foresten doblet antall chins, hallo, jeg har stått bom stille i flere måneder, endelig, så har jeg sittet å sett på de første forelesningen og begynt på den første oppgaven jeg skal skrive. Jeg kjenner nervene allerede er i full spinn.

Jeg har jo litt flere bilder fra bobilturen opp til Lom å vise. Og på vei gjennom "Vågå", så så viden grønneste elva noensinne, og såklart måtte vi være turister og stoppe for å ta bilder. Det var helt utrolig fint!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Nå skal jeg fortsette studenttilverelsen her på verandaen i 20 grader, med macen på fanget og øreproppene i, for å se på forelesninger og skrive oppgaver. Litt gøy er å det å være tilbake på skolebenken og skrive oppgaver igjen, men herlighet, jeg er så nervøs for alt jeg må kunne i løpet av de neste månedene. Men det kommer seg nok!


Hvordan har din mandag startet?
Hva skal du studere/jobbe med til høsten?


#trening #fitenss #hverdag #helse #workout #PT #personligtrener #roadtrip #topptur #fjelltur #norge #turist #

2 kommentarer

Henriette Celin

08.08.2016 kl.15:32

For en flott plass! og en nydelig farge på vannet ;3

Du må ha lykke til med nettstudie (:

lisarorvik

08.08.2016 kl.16:47

Så herlig, kjempe fine bilder :) (Har forresten ukens blogg konkurranse på min blogg nå, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Du vil nok lese om alt mellom gulv, tak, jord og himmel på denne bloggen :)

Matbloggtoppen
hits