En sånn person jeg ønsker å være

I går hadde jeg en veldig bra dag, sett bort i fra forkjølelsen.
Jeg hentet som sagt i DETTE INNLEGGET pakken min med 35 barer fra Nutrilett, jeg gikk totalt over 14 kilomter i tillegg til ei styrkeøkt og jeg fikk vertfall sett gjennom de to siste forelesningene jeg har før eksamen om to uker. I tillegg, så hadde jeg et veldig greit kosthold. Jeg prøver å skjærpe meg på det og kutte ned på sjokoladen og helst lompene med nugatti zero, bare fordi jeg tenker at det egentlig er en unødvendig matvare og lite nyttig for kroppen. Selv om jeg likevell kommer til å unne meg vertfall ei likevell.

I går hadde jeg et tilnærmet kosthold som det jeg ønsker å ha i hverdagen. Jeg liker å kose meg i helgene, og det er nettop i helgene jeg vil ha kosen og la hverdagen være dager hvor kroppen får det den behøver og trenger for å takle treningen, jobb og studier. Det er ikke snakk om sånn hysterisk, nei ikke sjokolade på en onsdag, eller kake på bursdag, eller ikke spise bolle på fredag selv om jeg har lyst på, men bare... Bare skjerpe meg litt!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ok, jeg sa kutte ned på sjokoladen, men Nutrilett er jo Nutrilett og ikke sjokolade ;DSAMSUNG CAMERA PICTURES


 

5 kommentarer

Henriette Celin

06.09.2016 kl.14:29

Whue, så mange! nam nam. Må skjerpe meg jeg også. Av og til blir det litt sjokolade her og litt der, bør heller kose meg en sjelden gang i uken, og heller være flink resten av dagene (:

06.09.2016 kl.21:38

Hva er det i den frokosten ?:-)

Kristina B.

06.09.2016 kl.22:30

Anonym: Mager kesame bladnet med zero-saft, mager cottage cheese, fibersirup og havrefras på det ene og peanøttsmør på det siste.

Vilde

09.09.2016 kl.20:13

Haha så herlig du er! Kjempebra jobba, og hallo, ja, nutrilett er nutrilett - mye bedre enn sjokolade ogsånn hvertfall om man har søtsug i hverdagen :D

Kristina B.

09.09.2016 kl.21:17

Vilde: Absolutt, så finnes det jo flere gode snacks-barer som er perfekt til kveldskosen :D

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Basisball RAW Trainer og PT-soon-to-be! :)

Matbloggtoppen
hits