Mitt 2016

Jeg må starte med å si; Fysøren, for et år. Eller rettere sagt, for et halvår. Fra juni til desember har jeg gjort så sykt mye bra!
I juni så var jeg blant annet med på Basisball for første gang, og sa på tull at det skulle jeg kurse meg i, og starte opp selv. Lite viste jeg at to måneder senere stod jeg der med kursbevis i hånda som sertifisert Basisball Raw Trainer. I samme måned gikk jeg også ut av komfortsonen med Yoga-kurs, og jeg startet å jobbe på treningssenteret. En fot i det jeg mente selv var riktig retning for hva jeg ville bli. Spontat søkte jeg også på nettstudie hos Active Education - selv om jeg hadde en anelse om at jeg kom til å komme inn i Trondheim. Dagen etter var jeg akseptert hos AE, og jeg var tatt opp som student til å bli personlig trener. Jeg ente derfor opp med å takke nei til studiet i Trondheim, etter å ha søkt der for tredje år på rad uten å komme inn tidligere.

August kom, jeg startet studiene, jeg fortsatte å jobbe på treningssentert og jeg jobbet også videre som vikar på skolen. Der kom også kurset for Basisball inn og uka etter kurset stod jeg der med min første økt som trainer. Mamma, pappa og jeg tok turen til Lom for å bestige Glittertind, noe som var en kjempefin tur. De neste månedene gikk i ett med studier og jobb, og allerede i september var dro jeg for første gang til Oslo på praksis og for å ta eksamen. Det ble en første flytur alene, første tur til Oslo, første togtur, første hotell-opphold alene, og en første gang for veldig mye.

Ukene og månedene gikk og studiene fortsatte, jobbingen fortsatte og plutselig var desember her og jeg stod der i Oslo for mine to siste eksamener, og to uker etter siste ekamen, kunne jeg offisielt bære tittelen "Personlig trener". Det er faktisk helt sykt, å tenke på. Jeg har sagt i mange år at jeg kunne tenkt meg denne utdannelsen, men har aldri turt å ta sjansen. Jeg anger ikke, angrer heller på at jeg ikke hadde gjort det før.

2017 håper jeg blir et RÅTT år som byr på muligheter, utfordringer og mestringer!Jeg skal prøve å lage en årsvalkade i løpet av uken som kommer, men nå er det tilbake til arbeid, så da vil det straks plutselig bli dårligere tid. Og den tidssinnstillingen fungerer ikke lengre. Er det bare hos meg?


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Basisball RAW Trainer og PT-soon-to-be! :)

Matbloggtoppen
hits