Hvordan gikk det med målene for året?

De siste årene har jeg skrevet ned ulike mål for året. Ikke foresetter, man bare noen små mål for meg selv. 2016-målene var:

  • Opprettholde treningen
  • Gjøre noe nytt og spennende
  • Kutte søtsakene i hverdagen - vent tli lørdag!
  • Spise 5 om dagen
  • Bli en flinkere blogger

Så hvordan gikk det egentlig med disse?
Vell, treningen har jeg definift opprettholdet. Jeg har heldigvis fått trening inn som en god vane, og det er blitt like normalt for meg som å pusse tennene. Å gjøre noe nytt å spennende; Helt klart. Fysøren, jeg har prøvd Yoga, Basisball, kurset meg til basisball-trainer, tatt PT-utdannelse og you name it. Jeg har skrevet et litt lengre innlegg om akkurat dette  HERHERHERHER!
Kutte søtsakene..... altså... Dette punktet vil for evig og alltid være et mål, for jeg er alt for glad i søtsaker. LES; Sjokolade. Og de fem om dagen, de tror jeg faktisk at jeg har klart, om ikke hver dag, så  stort sett. To-tre frukt og grønnsaker i matboksen hver dag.

Det siste målet om å bli en flinkere blogger - det stryker vi av for ikke oppnådd. Nei, jeg har nok ikke blitt noe toppblogger dette året heller. I løpet av de neste dagene, så går jeg gjennom hvordan treningsmålene gikk, for jeg satte meg også opp noen spesifikke mål der.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

2 kommentarer

Iselin Renée

02.01.2017 kl.20:59

Bra jobba :)

Kristina B.

02.01.2017 kl.21:06

Iselin Renée: Jo takk.

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Basisball RAW Trainer og PT-soon-to-be! :)

Matbloggtoppen
hits