Etter-julekalender og blogginnlegg på vent

God kveld!
Her går det i både Hjemme alene og Harry Potter omhverandre på skjermen. Jeg liker ikke fireren av Hjemme Alene så godt, men samtidig så er det noe med den og julestemningen. Jeg har nå sittet og skrevet flere innlegg som kommer i slutten av måneden og begynnelsen av januar. Det er godt å få skrevet innleggene og vite at det bare er å stile de inn på når de skal publiseres. Det er også planlegging av målene mine for 2017, disse kommer rundt nyttårstider.

Jeg våknet til hvit plen i dag, men den har ikke vart lenge. Det har regnet i nesten hele dag, så den snøen er mer regn enn snø. Det ble derfor innendørs trening, og den økta, den likte jeg godt.

Startet på mølla:
60/30x10 - 2 minutters aktiv pause før 30/15x10
Det var grusomt når det stod på, fantastisk når jeg var ferdig. Da ble det litt supersett og trisett med bein og rygg.Ellers, så har jeg faktisk innmari lyst til å ha en "Julekalender etter jul", der jeg kommer med ulike treningstips og utfordringer for dagen. Så fra første juledag så og fram til nyttår, så kommer jeg med små tips, treningsøkter og utfordringer du kan gjøre :) Nå har jeg skrevet det, så nå må jeg faktisk gjennomføre det og skrive innlegg hver dag, det blir gøy :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Basisball RAW Trainer og PT-soon-to-be! :)

Matbloggtoppen
hits