Julekalender etter jul - Dag 7

God dag, godt nyttår og siste romjuls-aktivitet fra meg!
Tenk at det er årets siste dag allerede, og vi går snart inn i 2017. Det blir merkelig, spennende og jeg er så klar for nye utfordringer. 2016 har vært helt utrolig. Jeg har mange innlegg klare for å publiseres de kommende dagene, problemet er bare at jeg har hatt litt problemer med tidsinstillingen, når jeg skal forhåndsskrive innlegg. De vil ikke publiseres. Noen som har vært borti samme problem de siste dagene?

Men nå, dagens aktivtitet er; Restitusjon! Jepp, en veldig, veldig viktig del av trening og aktivt liv er hvile. Selv er jeg helt håpløst dårlig på det, og noen ganger så må jeg nesten tvinge meg selv. MEN, det fine er at du trenger ikke sitte på rompa for å hvile, her gjelder det bare at pulsen skal senkes, så derfor er dagens aktivitet; En rolig restitusjons-tur. Enten du går tur med bikkja, familien eller du kan også jogge en rolig tur, men denne må være rolig og i et fint snakketempo.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Så om jeg ikke får publisert de innleggene jeg har planer om å få unna i dag og i morgen så ønsker jeg alle en riktig fin nyttårsfeiring. Jeg skal etter tradisjonene til tante og onkel og det blir vi til i morgen.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Over gjennomsnittet glad i å være aktiv, og målet er å spre positivtet rundt trening, kosthold og hverdagen. Basisball RAW Trainer og PT-soon-to-be! :)

Matbloggtoppen
hits