Oppskrift: Sjokolade-kuler

Da folkens, nå kommer oppskriften og fremgangsmåten på denne herlige saken som jeg har mast om de siste dagene.

Du trenger:
-10 dadler
-2 ss. kakaopulver
-2 ss. fibersirupp
-1 dl. havregryn (kanskje du må ha mer/mindre av denne)
-En klype salt.

1. Del dadlene i to (ta ut stein om du ikke har steinfrie) og bløtlegg de i en times tid.
2. Kutt dadlene i bittesmåbiter, og mos de gjerne med en gaffel.
3. Bland alt sammen!
4. Sett "røra" i kjøleskapet, så er det lettere å rulle de til kuler.
5. Rull de i kokos eller kanskje kakaopulver kan smake god også, om du ikke er glad i kokos.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Det ser ikke så godt ut her, men jeg lover det - jeg liker ikke dadler i seg selv...!

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Jeg liker godt denne havregryna, den har noe "krispy" greier som gjør kulene "crunchy", men velg den varianten du selv liker.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Av denne oppskriften fikk jeg 6-8 stk, alt etter hvor store jeg laget de. Jeg laget en porsjon på mandag, og en ny en på torsdag, for da hadde jeg, som du ser på bildet, ei kule igjen. Tror jeg må gå å ta meg ei nå også, med en gang. Prøv de og si meg hvordan de faller i smak. Kanskje har du en variant?

4 kommentarer

Iselin

07.01.2017 kl.17:40

Kanskje jeg skal prøve denne oppskriften :)

Kristina B.

07.01.2017 kl.19:39

Iselin: Anbefales :)

Victoria Larsen

07.01.2017 kl.18:28

Ser godt ut! :D

Kristina B.

07.01.2017 kl.19:39

Victoria Larsen: Knallgodt!!!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits