Ukens...

Tenkte jeg skulle prøve meg på "ukens..." der jeg går gjennom høydepunkt, nedtur, serier, mat eller diverse..
Jeg har hatt innmari lyst til dette, men jeg ser for meg at jeg ikke alltid har noe å komme med, men jeg forsøker nå. Så her er forrige ukes, "ukens".

Ukens treningsøkt:
Onsdagen, så hadde jeg så god tid til trening. Jeg kjørte en såkaldt "legday" og på slutten av økta, innså jeg at jeg hadde kjørt intet mindre enn 24 sett og godt over 150 repetisjoner, med ulike varianter av knebøy. Ops?

BPIX1BaD9pc


Ukens innkjøp:
Jeg var i byen på onsdagen også, det var jo min ego dag, og det ble faktisk litt diverse innkjøp. Blant annet ei "settkasse" som jeg har satt mine "nerde-samleobjekter" i, ei ramme som sertifiseringa mi har fått plass i, og ellers var det diverse snacks og ei ny treningsskjorte.

Ukens snacks:

BOzG6y5jYSM

De herre kulene mine... De er fortsatt konstant i kjøleskapet hos meg altså. Tok med meg en boks så de som var med på Basisball også skulle få smake, bare fordi jeg synes de er så gode selv og ønsker at flest mulig skal få smake de her, og jeg tror det falt i smak også hos de.

Ukens serie:
På fredag 13. så kom jo endelig "Den onde greven" - "A Series of Unfortunate Events" på Netflix, og det er AKKURAT en sånn serie jeg liker. Den er litt søt, svart humor og jeg klarer ikke helt å bestemme meg om den er barnslig eller egentlig ikke egnet for barn i det hele tatt. Men jeg liker den! Om du ikke har sett filmen, så kan jeg anbefale den også.


Ukens opptur:
SNØ og SKITUR! Trenger ikke si mer.

BPSjnzADWTD

Så dette var mine første "ukens" kanskje blir jeg flink til dette, men det kan jeg ikke love!
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits