Sixpack = flere følgere?

Noen ganger, så tar jeg meg selv i å tenke;
"Lurer på om jeg hadde fått flere følgere om jeg hadde sixpack?"
"Tro om jeg hadde fått mange "likes" på Instagram om jeg viste mer kropp?"
"Hadde bare kroppen vært slankere, så hadde sikkert flere "sett meg" på sosiale medier"?

Er det egentlig galt i å tenke det her? Altså, ja, for det her jo helt "høl i haue", men samtidig, så er det akkurat slik verden er blitt. Kropp gir følgere, lesere og "likes" og joda.. Bra jobba og alt det der, men fy fadern da... Hva med de som jobber ræva av seg hver dag, gir alt de har på jobb, på trening og hjemme med familien, og dessverre ikke har genene til å få den markerete kroppen alle "liker"? Skjønner du greia?


Jeg måtte scrolle gjennom ganske magne bilder for å finne det her. En snap altså.

 

Kjenner jeg blir så forbanna (jeg bruker ALDRI det ordet, men i dag passer det bra) på at de som hadde fortjent like mye klapp på skuldra, ikke får det, fordi de velger å være fornuftig å vise kroppen sin med klærne på! Fysøren så skrudd sosiale medier er blitt, og likevell... her er jeg en av de. Forskjellen er bare at jeg velger å være en av de som deler min trening med klærne på, dele treningsøkter med klærne på. Ikke har jeg noe å vise fram heller, for jeg har ikke flat mage, sterke markerte lår og store armer, men vet du; Fadern som jeg gir jernet på trening, hver eneste dag! Jeg er faktisk en ganske rå Basisball-trainer også, og det går veldig godt selv om jeg ikke har "sommerkroppen'17".

Dagens skjennepreken! Håper hvertfall noen her er enige, og at jeg ikke bare prater til meg selv!


#trening #fitness #workout #balanse #sixpack #kropp #kroppspress #hverdag

5 kommentarer

stavangerinmyheart

21.01.2017 kl.15:36

Synes du er flott jeg:))) Vel, jeg tror nok at mange klikker inn osv. på grunn av drømmer - hvis du forstår hva jeg mener. En kan nærmest se på topplistene......men så er vi og forskjellig. Hva en liker å lese, og å kikke på....... Stå på:)) Ønsker deg en flott lørdag......

Lill

22.01.2017 kl.14:35

Vært stolt av deg selv - med eller uten klær :)

Inga

22.01.2017 kl.15:01

Det er trist hvordan samfunnet har blitt :( Kropp er topp, men ikke noe som skal "selges" for likes og følgere

Hege Kristin

22.01.2017 kl.19:40

skjønner deg godt, tenker mye slik jeg også!

du har kjempefin kropp :D

Gunnhild Resell

23.01.2017 kl.07:03

Jeg har seriøst tenkt dette så utrolig mange ganger! Det er jo litt "teit" å tenke sånn men det er jo slik verden har blitt, faktisk. Vet om flere som har 10k følgere ++ og det er av den enkle grunn at de er pene og ser veltrente ut, selv om de kanskje trener med mye lettere vekter enn meg f.eks. og ikke hadde holdt ut fem minutter på ei tredemølle. Rett og slett genetisk urettferdighet, men det viktigste er jo at VI veit at vi gjør vår jobb og at vi trener bra selv om vi kanskje ikke ser ut som en fitnessmodell!

Helsa og styrken er faktisk mye viktigere (spesielt for fremtiden) enn å ha en flott kropp!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits