Ukens #3

God morgen!
Mandag, ny uke, og forhåpentligvis en mye freshere uke, enn forrige uke. Hva jeg mener med det, får du høre etterhvert...

Ukens høydepunkt:
Det må være at jeg har rukket hele fire fjellturer og en bytur sammen med ei venninne som jeg ikke har fått sett så ofte som jeg skulle ønske. Vi shoppet og dro på kafe og bare snakket og fjaset litt.

Ukens nedtur;
Her kommer det jeg mener med at kommende uke bør bli freshere, for denne uka... kostholdet... Det har vært så ille at jeg føler meg som en ballong. Haha, Nå i helga har jeg spist så godt med mat, god og bra mat, altså, men også en helg haug med smågodt, sjokolade og lefse. Nei, off, jeg kjenner på kroppen at det ikke gjør meg godt, både i humør og generelt hvordan jeg fungerer.


Men det er jo godt da... Og godteskåla på lørdag er absolutt innafor, men for min del, så ble det både på fredag, lørdag og litt... sånn... "rester" på søndag i tillegg, og da blir det litt for mye av det gode. Jeg merker veldig på at jeg får tankegangne." Skitt-la-gå, nå har det gått så "gale" likevell at jeg bare kan fortsette...." og den vil jeg ikke ha. Jeg vil kose meg på lørdag og kjenne at det er nok!

Ukens treningsøkt:
På fredag, så kjørte jeg bein og underkropp, men skviste også inn litt benkpress, fordi det er en øvelse jeg ikke gjør alene når jeg løfter tungt. Nå nærmer jeg meg målet jeg har satt meg og det skal gå i boks i morgen! Det har jeg bestemt meg for!!

Ukens positive... greie:
Været og temperaturen har virkelig vært... helt utrolig. Det har vært alt fra 0 grader og opp mot 14 (!!) grader. Til og med 19-20 på kvelden var det 14-15 grader og vi måtte brette opp både genser og bukse på tur.

Her da jeg var i byen og kunne kjenne sola varme, mens jeg drakk en kaffe!


Ukens serie:
Jeg sitter her og sparer litt på de siste episodene av "Den onde Greven" på Netflix, jeg vil ikke at den skal ta slutt. Så samtidig som jeg ser på den, så er også "Elementary" en stoor favoritt! Jeg har sett første sesongen på tv, men den gikk så seint at jeg sovna nesten altid på slutten av episodene, haha. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits