Ukens #4

En ny uke med ukens.

Ukens treningsøkt:
Jeg har hatt både gode og dårlige økter denne uka, men jeg vil nevne to av de; Fredagens "legday" var utrolig god, den var morsom og jeg hadde god puls og det kjentes skikkelig bra ut. Og helt klart gårsdagens fjelltur. Den var SÅ fin, jeg koste bare fra begynnelse til sluttSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens lunsj:
Forrige mandag var jeg jo nok en gang i byen, bør vell egentlig ikke nevne at jeg skal enda en gang til byen denne uka?, og venninna mi og jeg kjøpte oss en fantastisk god lunsj/middag.

Det ble både en stor salat, en grønn smoothie og en iskaffe. #DIGG

Ukens innkjøp:
Jeg har aldri.... bruk så mye penger på ei lommebok som jeg brukte på denne.... Det var nesten så jeg ble litt kvalm når jeg innså hvor dyr den var, men nå i etterkant, så angrer jeg ikke i det hele tatt. Den er perfekt - akkurat slik jeg liker den.

Nå er det jo et dyrt merke da, og så er det ekte skinn. Jeg liker den - enkel og grei, og akkurat sånn lommer jeg vil ha.

Ukesn frokost:

Yesss. Kesam blanda med zeroh-ananas, cottage cheese, fibersirup og kokos-musli!

Ukens nedtur:
På fredag, så tok iPaden min kvelden. Den er på, og du ser skjermen lyser, men den er helt svart. Ikke får jeg skrudd den av og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre for å gjennopplive den igjen. Jeg er litt avhengig av å bruke den på Basisball-øktene, så av den grunn blir det nok muligens en ny en allerede i dag. Da skulle det ikke forundre meg om den gamle livner opp igjen, pleier å være sånn.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits