Ukens #5

God morgen og hei mandag og ny uke!
Denne uka, denne blir god, det kjenner jeg. Jeg har akkurat passe med jobb, og de er plassert akkurat sånn som jeg liker å ha det. Så her kommer "Ukens" av forrige uke!

Ukens opptur (evnteult nedtur?)
Noe som er både opp- og nedtur er håprklippen. Jeg hater å klippe meg, samtidig som jeg synes det er utrolig deilig med friskt og fint hår. Men denne gangen, så gjorde jeg noe jeg ikke har gjort på mange år. Normalt er det kun tuppene, og minst mulig som blir klipt, men denne gangen klipte jeg det også litt opp, og det er ganske kort fremme.
Det er ganske stor forskjell, det er hvertfall 2-3 cm borte på det lengste, og det korteste når meg til haka litt under haka.


Ukens turmål:
Jeg har vært tre turer oppi dalen her denne uka, og det har vært så fint. På lørdag og søndag var jeg oppi der allerede klokka 10 om morgenen, og det var virkelig det lureste valgene jeg har gjort. Å komme ned før klokka 11 og spise frokost var magsisk.


Ukens treningsøkt:
Denne uka har ikke styrketreninga vært helt på topp. Men på torsdag, så kjørte jeg ei rolig økt, med lit intervalling på mølla, staking og ellipse. Jeg gjorde mest det jeg ville, og de er ofte de beste øktene. For ikke å snakke om at jeg avslutta dagen med Basisball og det var nesten så jeg trodde jeg skulle spy, haha. pressa meg litt ekstra!


Ukens cravings:
Normalt, så pleier jeg å kose meg med en kopp karamell-kaffe en gang i blant, men denne uka har det nesten vært fast. En kopp før morgentrening, sammen med litt kyllingpålegg eller ett egg har vært fint. Og en kopp til lunsjen har det også fort blitt.


 

Én kommentar

Dazzy

13.02.2017 kl.10:33

Ser ut som du har hatt en fin uke!

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits