My kind of oats

God lørdag!
Så kom ikke innlegget på morgenen da, jeg våkna egentlig supertidlig, men ble liggende og dubbe alt for lenge, subba meg opp trappa, rett til kaffemaskina og kom meg tilslutt ut på en helt grusom joggetur. Haha, jeg er så sinsykt støl i overkroppen - aldri kjent lignende.

Men nå til oppskriften. Jeg har jo endelig begynt å like havregrøt. Kjøleskapsgrøt, eller overnight oats som det heter på det fancy språket. Jeg har jo ikke likt det før, men det er altså kjøleskapsgrøt som er tingen. Det er jo egentlig ikke noe oppskrift på det, men slik som det her pleier jeg å gjøre det:

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ca,  1 dl Axa 4-korn og 1 ss chiafrø. Nå tar jeg ting litt på slump, men til å begynne med målte jeg opp.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Ca. 100 g (ca. 1 dl) f Q-frokost-vanilje. (eller på slump ;) og akkurat i går brukte jeg også litt peanøttsmør i, men det er absolutt ikke nødvendig. Liker den nok bedre "plain".

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Og så ca 1 dl. melk. Så setter man det i kjøleskapet til neste dag.

SAMSUNG CAMERA PICTURES
Siden det var lørdag så ble det også sjokoladetopping, men normalt er det store doser med blåbærsyltetøy! Jeg pleier også å ta i litt ekstra melk for å få den litt mer "flytende".


Har du en favoritt-grøt?

2 kommentarer

lisarorvik

25.03.2017 kl.12:53

Dette så godt ut :)

Iselin Renée

25.03.2017 kl.20:41

Kjempe godt :)

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits