Når angsten tar over

Det sies at de fleste opplever angst. Men likevel føler man seg så hjelpesløs og alene når man først opplever det. Hvertfall det jeg selv mener bør være angst. Jeg vil heller ha det enn problemer med hjertet eller en annen farlig sykdom.

De siste ukene har jeg jobbet mye, trent ved siden av og generelt prøvd å gjøre alt. I perioder kjenner jeg stikking i brystet. Kjent det før? Hva gjør jeg? Jo, søker opp. Hva kommer opp? Jo, hjerteinfarkt. Og hva skjer? Stikkingen blir verre og pulsen stiger, enda mer klart at det må være noe alvorlig. Eller?

Sitter i skrivende øyeblikk på jobb og opplevde akkurat det her. Stikkingen kom, ble verre og jeg ble oppriktig redd her jeg satt. Skreiv melding til mamma for bare å høre at; Du må hvile mer. Vet det. Egentlig. Men trengte å høre at det ikke er farlig. Tørster meg selv med at; det har ikke blitt verre, jeg har jo enda ikke "falt om" så det kan jo ikke være noe alvorlig?

Kjenner du deg igjen? Hva gjorde du? Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, hva det "feiler meg" og om jeg burde sjekke det. Vil ikke, for her sitter jeg med legeskrekk også vettu, toppen av kransekaka.

2 kommentarer

Gunnhild Resell

11.04.2017 kl.23:15

Det er jo faktisk to alternativer her, ta ei hvileuke, slapp godt av og senk skuldrene. Mediter f.eks. for å virkelig slappe helt av. Alternativ to er å "Snap out of it" og dra til legen hvis det føles som noe farlig. Har opplevd stikking I brystet selv, men det har rett og slett kommet av mat jeg ikke har helt godt av. Opplever det veldig ofte om jeg spiser for mye fiber (Mulig det er luft). Naturlig at det presser ekstra på hvis du blir stressa og pulsen øker = Flere hardere slag I hjertet.

Vilde

12.04.2017 kl.11:50

Huff da! Nei, har ikke noe erfaring med det, så kan ikke si noe. Men regner med at det ikke er noe farlig altså, håper det ordner seg <3

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits