Wings for life World Run

Wings for Lifw World Run er et globalt hvor alle starter på nøyaktig samme tidspunkt. I hele verden.
Jeg har var med på dette løpet i fjor, i det som kalles for Selfie Run, og har absolutt planer om å løpe dette også i år. Her er det ikke du som skal løpe mot mållinja, men mållinjen jager deg.I fjor satte jeg meg som mål å løpe 14 km, jeg ble tatt igjen på 17,5 km. Altså, det hadde jeg aldri trodd, og det ble mitt lengste løp.

Det offisille løpet i Norge foregår i Stavanger 7. mai. klokka 13:00. Inntekten går til forskning på ryggmargsskader. Du løper for de som ikke kan løpe. Så om du melder deg på løpet i Stavanger betaler du 550 kr. Da vil du starte løpet, og etter 30 minutter starter "The catcher car" å kjøre. Når denne bilen tar deg igjen, er løpet over for deg. En veldig spennende og motiverende måte å presse seg selv på.

Har du ikke muligheten til å være med i Stavanger, da kan du gjøre som meg i fjor, jeg lastet ned appen Wings for life world Run  og løpe "Selfie-run". Helt gratis. Der kan du allerede teste hvordan du ligger ann, og få en virituell "Catcher car" på øret. Du får beskjeder om hvor langt bak bilen ligger og hvor langt du har løpt. I appen kan du stille inne ditt mål på hvor langt du skal løpe, og du får regnet ut hvor fort du må løpe og hvilken tid du bør ha på hver kilometer.
Du kan også opprette din egen innsamlingsaksjon og donere penger til en kjempegod sak. Ikke glem, du også starter klokka 13:00 på samme tidspunkt som resten av verden, så plugg ørepropper, åpne appen, (du må ha mobildata og gps på) og vær klar!

Merker jeg ble veldig motivert bare av å skrive dette, og håper at noen andre også ble motivert. Om du ikke har råd til å melde deg på det offisielle løpet, så føles det også helt rått å løpe for seg selv også.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kristina B.

Kristina B.

23, Gjemnes

Personlig trener. Basisball RAW-trainer. Ønsker å spre treningsglede og fornuft!

Matbloggtoppen
hits